* Nyhederne

Hej alle sammen , vær med til at gøre dette forum Danmarks bedste modelflyve forum

Hjælp

Registrations-skærmbilledet

Når du har opsat dit SMF forum, eller ønsker at melde dig ind i et andet SMF forum, bør du registrere dig med et brugernavn. Dette vil tillade dig at opretholde en fast identitet når du skriver nye poster, og lader dig holde styr på hvad du har læst, uanset hvor du arbejder fra og hvilken computer du bruger. Du vil også have muligheden for at udfylde en personlig profil og bruge det indbyggede personlige beskedcenter. Du vil være i stand til at aktivere abonnement på nye poster, overvåge din forumaktivitet, og meget mere.

  1. Hvordan du registrerer dig
  2. Skærmbilledet til registrering

Hvordan du registrerer dig

Antaget at du er ankommet til forummet som gæst og ønsker at registrere dig, skal du kigge efter én af disse to ting:

  • Enhver side i forummet, i hvilket tilfælde du skal vælge Registrér fra hovedmenuen.
  • Et login skærmbillede anført af en advarsel om at adgang er forbeholdt registrerede medlemmer, hvor du så enten skal bruge linket til registrationen eller vælge Registrér fra hovedmenuen.

Advarsel!

Kun registrerede medlemmer har adgangtilladelse til denne sektion.
Venligst log på herunder eller registrér en konto hos forumnavn.

Skærmbilledet til registrering

Registreringsformularen

Krævet information

Når du ankommer til skærmbilledet med registreringen, skal du angive brugernavn, mailadresse og kodeord, og får evt. en mulighed for at skjule din e-mail-adresse. Siden de fleste forummer også forlanger at du accepterer deres betingelsesaftale for brugen af forummet før dit registration bliver accepteret, vil du skulle læse aftalen igennem og klikke i Jeg accepterer før du fortsætter. Det næste der sker afhænger af hvordan forummet er sat op, men hvis det næste du ser er et login skærmbillede med en besked øverst der inviterer dig til at fortsætte, er du kommet igennem og kan fortsætte med at logge ind! Hvis ikke, er der to videre muligheder:

  • Hvis registreringen er konfigureret til at kræve en e-mail aktivering, vil det næste skærmbillede fortælle dig dette, og du bør så øjeblikkelig modtage en mail med instruktioner om hvordan du fortsætter. Der er dog også et brugbart link ('Modtog du ikke en aktiverings-e-mail?') i Brugerinfo boksen i fald du ikke fik denne mail, eller har angivet en forkert e-mail-adresse.
  • Hvis registreringen er konfigureret til at forlange godkendelse fra en forum-administrator, vil det næste skærmbillede fortælle dig dette, og du bør så både få en bekræftigelse på mail, samt endnu senere en mail der informerer om din ansøgning er blevet godkendt eller ej.