* Nyhederne

Hej alle sammen , vær med til at gøre dette forum Danmarks bedste modelflyve forum

Hjælp

Redigér profil

Mens Generel Info skærmbilledet er det samme som det vist ovenfor og linkene Vis beskeder og Vis statistik er duplikeringer, er profilejere også udstyret med værktøjer til at tilpasse deres egne profiler:

 • Kontorelaterede indstillinger
 • Forumprofil gør dig i stand til at angive yderligere personlige informationer såsom køn, fødselsdato, lokation, webside og Instant Messenger kontaktinformation. Det er også her du angiver din egen personlige tekst og signatur, samt vælger en avatar (personligt billede) fra en liste (hvis dette tilbydes af forumadministratorer), eller linker til en af dine egne på internettet.
 • Udseende- og layoutindstillinger gør dig i stand til at vælge dit foretrukne tema (forummets udseende), tidszone- og format samt andre personlige valg af layoutindstillingerne. Bemærk at den aktuelle valgte menuindstilling som du øjeblikkelig redigerer i, er fremhævet med fed skrift i menuen til venstre:
Profil-info
Generel info
Vis statistik
Vis beskeder

Redigér Profil
Kontorelaterede indstillinger
Forumprofil
Udseende- og layoutindstillinger
Abonnementer
Personlige besked-indstillinger

Handlinger
Slet denne konto

   Profil

Denne sektion tillader dig at skræddersy udseendet og layoutet på forummet.

Aktuelt tema: Forum eller board standard (skift)

Tidsformat:
Hjælp Formatet her vil blive brugt til at vise dato i forummet.

Time Offset:
Antal timer der skal +/- for at få den viste tid til at passe med din lokale tid.

(Nuværende forumtid bør blive vist her)


Vis boardbeskrivelse inde i selve boardet.
Vis underboards på hver side i hvert board, blot ikke den første.
Vis ikke andre brugeres avatarer.
Vis ikke andre brugeres signaturer.
Vend som standard tilbage til emnet efter at have postet.
Vis nyeste indlæg i toppen.
Vis nyeste personlige beskeder øverst.
Første dag i ugen i kalenderen:
Brug hurtigsvar i emnevisning:
Vis hurtig-moderation som  • Abonnementer gør dig i stand til at vælge personlige indstillinger for abonnementer (e-mails om nye emner/svar), og viser alle steder du abonnerer på.
 • Personlige besked-indstillinger gør dig i stand til at oprette en ignoreringsliste (sorteringsliste) til Personlige beskeder, at abonnere på nye personlige beskeder via e-mail og til som standard at gemme en kopi af dine udgående personlige beskeder.

Handlinger

 • Slet denne konto gør præcis hvad den siger! Og ja, der er et skærmbillede til bekræftelse, men det sletter virkelig din konto, så pas på...

Indstillinger normalt forbeholdt administratorer

Såvel som at være i stand til at se/redigere enhver af de ovenstående indstillinger på andre medlemmers profil, er der nogle yderligere indstillinger synligt for (og kun for) administratorer:


Generel info

 • Spor bruger fremstiller en liste af IP numre brugt af medlemmet, andre brugere som måske ligger i samme IP område og fejlbeskeder genereret/oplevet af medlemmet.
 • Spor IP giver et værktøj til at spore medlemmer, beskeder og fejl fra ethver angivet IP område.
 • Vis rettigheder viser board tilladelser der er givet til medlemmet, og hvem der udstedte dem.

Redigér profil

 • Kontorelaterede indstillinger er i bund og grund det samme skærmbillede som vises til profilejere, men med den ekstra mulighed at kunne tilføje medlemmer til medlemsgrupper.
 • Forumprofil er basalt det samme skærmbillede som der vises til ejeren af profilen, men med yderligere muligheder for at specificere brugerdefinerede titler for medlemmer.

Handlinger

 • Bandlys denne bruger giver værktøjer til at bandlyse brugere, bestemme niveauet på bandlysningen, at vedligeholde en liste over bandlysninger, samt se detaljerne på alle banninger der er i kraft.
 • Slet denne konto er identisk til skærmbilledet af samme navn tilgængelig for alle medlemmer, men bekræftigelsesbeskeden er anderledes når det ikke er din konto der er ved at blive slettet.