* Nyhederne

Hej alle sammen , vær med til at gøre dette forum Danmarks bedste modelflyve forum

Hjælp

Hvordan du logger ind og ud

Når du har overstået registreringen , vil du være i stand til at logge ind for første gang. Efter dette, kan du vælge at være logget ind i ubegrænset tid, eller at du vil logges ud, når du afslutter dit besøg.

  1. At logge ind
    1. Login skærmbilledet
    2. Hurtig login
  2. At logge ud

At logge ind

Måske er du lige blevet registreret eller du er simpelthen blevet logget af fra et tidligere besøg, som regel er der et valg mellem skærmbilledet Log ind og skærmbilledet hurtig login.

Login skærmbilledet

Da dette skærmbillede (som tilgås fra Login valget i hovedmenuen) ikke kun er det du bliver ført til efter fuldendt registrering, men også det første skærmbillede du vil møde i et kun-for-medlemmer forum , vil vi beskrive dette først:

Mens Brugernavn og Kodeord felterne bør være selvforklarende, står Antal minutter at være logget ind simpelthen for antallet af minutter hvor lang tid en cookie vil holde dig logget ind, før tiden udløber og du igen er nødt til at logge ind. Det er ikke anbefalet at skrive et stort minuttal her hvis du deler en computer med andre og ofte glemmer at logge ud, men du kan vælge at markere Forbliv logget ind hvis ingen andre har adgang til din computer.

Hurtig login

Selvom mange forummer også har et hurtig-login som tillader dig at logge direkte ind fra alle sider, kan dets position på siden variere meget fra forum til forum. I f.eks SMF default temaet, er det i den sammenfoldelige sektion i toppen, hvorimod det mere sansynligt er placeret i bunden af siden i forummer baseret på det ældre YaBB SE forum. Hvis du slet ikke kan se det og det ikke bare er fordi det er skjult, er det enten ikke aktiveret for brugere (hvor du i så fald stadig burde kunne få adgang til login via hovedmenuen) eller også er du allerede logget ind (hvor Hovedmenuen så bør indeholde en Log ud fremfor et Log ind link!).


Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

For at bruge hurtig login , skriver du dit brugernavn og kodeord, vælger hvor lang tid du vil være logget ind, og klikker Log på. Vær opmærksom på at Altid, lige som Forbliv logget ind, blot betyder at computeren skal huske dig til næste gang du vælger at logge ud, og ikke betyder at du behøver at være på hele tiden!

At logge ud

Når du er færdig med at besøge forummet, kan du vælge at logge ud. Måske deler du en computer med andre brugere, hvor det i så fald er en dårlig ide at forblive logget ind. Vælg så Log ud fra hovedmenuen og forummet logger dig ud, gør dig til gæst, sletter dit navn fra listen af brugere der er online, og beskytter din forumidentitet indtil du vælger at logge på igen.